Parasols

Ruime collectie aluminium, staan en hangparasols in onze showroom. Foto's op deze pagina zullen spoedig volgen.

Logo Jardinico

Jardinico Parasols

Sinds meer dan 10 jaar brengt Jardinico parasols in een eigentijds ontwerp, gecombineerd met fijne stoffen en eenvoudige handlingsystemen. Ons complete assortiment exclusieve tuinparasols, ondersteund door een uitzonderlijk aanbod aan innovatieve tuinaccessoires, maakt elk terras uniek.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Logo Cote d'Azur

Cote d'Azur Parasols

Wat is er heerlijker om op een zonnige zomerdag de verkoeling op te zoeken van een prachtige parasol. Kiest u voor een robuste houtstokparasol of heeft u liever een aluminium mast, wij hebben de geschikte parasol voor u! Onze parasols zijn in diverse maten en kleuren te verkrijgen en zijn uw ideale schaduwmaker voor als het even te warm wordt! Elk onderdeel van onze parasols is ontworpen en geproduceerd in de beste omstandigheden met sterke en duurzame materialen.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Cote d'Azur

Logo Umbrosa

Umbrosa Parasols

Zon doet leven. Maar soms kan de zon fel uit de hoek komen en dan verlangt u naar een plekje in de schaduw. Bij umbrosa maken ze schaduw zodat u kan genieten van de zon. Ze hebben een toegankelijk design, speels vernieuwend en altijd met een knipoog die de saaiheid doorbreekt. Ze zijn gewoon anders. Uniek, net als u. Kiest u voor de producten van Umbrosa dan geniet u van comfort, duurzame Belgische kwaliteit.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht: